vanaf nu BESCHIKBAAR

Geniet online met 

4 personen thuis 

van Wines & Bites 

Lees hieronder hoe

Nu beschikbaar!!

ONLINE WINES & BITES

NIEUW! 

Leuk om samen met familie of vrienden te doen; een online Wines & Bites.

Sinds zeven jaar verzorgen wij elke laatste zondag van de maand Wines & Bites. Een samenwerking tussen chefkok Erick Dijkstra en wijnsommelier Remco van Kerkhof (Wijnvertellers). Samen gaan zij op zoek naar de perfecte wijs en spijs combinatie. Tijdens een proeverij worden vijf wijnen gecombineerd met bijpassende gerechten.

Helaas kunnen de fysieke proeverijen in het Stationskoffiehuis niet doorgaan, maar niet getreurd. Speciaal voor u willen wij Wines & Bites 'Online' introduceren. 

WERKWIJZE

Hoe gaat dit in zijn werk? Heel simpel! U beslist op welke datum u de Wines & Bites plaats wilt laten vinden. Vervolgens bestelt minimaal twee dagen van te voren een box voor minimaal vier personen welk u zelf kunt afhalen. Heeft u liever dat deze bezorgd wordt, dan is dat tegen een meerprijs ook mogelijk. (€ 2,50) In de box vindt u vijf flessen wijn en vijf gerechten die nog een laatste finishing touch nodig hebben. Het kan zijn dat een gerecht nog even en in de oven moet of dat u het slechts op een bord hoeft te plaatsen. U krijgt middels de online filmpjes die u via uw telefoon opgestuurd krijgt, een uitleg over de wijnen die bij dat gerecht horen. Daarna is het tijd om te genieten, eetsmakelijk en salut!  


Bestel hier

LET OP!

Bestellen voor minimaal 4 personen en 2 dagen van te voren.